Μετάφραση - Translate

Loading…

Καθαριστικά Προϊόντα Κουζίνας

Καθαριστικά Προϊόντα Κοινόχρηστων Χώρων

Καθαριστικά Προϊόντα Ιματισμού

Καθαριστικά Προϊόντα Προσωπικής Υγιεινής

Υλικά Καθαρισμού

Πιστοποιητικό ISO 9001:2008

Εγγραφή στο Newsletter
Joomla Extensions powered by Joobi

Unicare Hellas

Σμύρνης 40 & Χρυσανθέμων 11 Τ.Κ:153-54 Γλυκά Νερά.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand

Unicare Hellas

 

Η UNICARE HELLAS είναι μια δυναμική εταιρεία εμπορίας ποιοτικών χημικών προϊόντων γενικού καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής.

 

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την εταιρία UNICARE CHEMICALS LTD CYPRUS με δική της μονάδα παραγωγής στην Λεμεσό της Κύπρου, όπου η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται από το 1994 και κατέχει το 75% της αγοράς, η εταιρεία έκανε για πρώτη φορά την παρουσία της αισθητή στην Ελληνική αγορά το 2004. Προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, διεκδίκησε και κατέκτησε επάξια ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς.

 

H UNICARE HELLAS και τα προϊόντα της Unicare Chemicals LTD CYPRUS παρασκευάζονται με άξονα την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, με την πιστοποίηση ISO 9001  από τον UKAS (Οργανισμός Ποιοτικού Ελέγχου Μεγάλης Βρετανίας) και πάντοτε με οικολογική συνείδηση. Επιπλέον το τμήμα R&D, επικεντρώνεται στην δημιουργία νέων πρωτοποριακών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εγχώριας καθώς και τις τάσεις της διεθνούς αγοράς.

 

Στόχος όλων μας στην UNICARE HELLAS είναι να κατανοούμε και να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον πιο ποιοτικό, οικονομικά συμφέροντα, λειτουργικό και αξιόπιστο τρόπο.

 

Δέσμευση και βασική προτεραιότητα της UNICAE HELLAS είναι να διευκολύνει και να απλοποιήσει την καθημερινότητα των πελατών της προσφέροντάς τους ποιοτικά προϊόντα και ολοκληρωμένες εφαρμογές.

 

Πλεονέκτημα της UNICARE HELLAS είναι η ευελιξία, που μας επιτρέπει να επιτύχουμε το στόχο μας με το να αφιερώνουμε χρόνο στον κάθε πελάτη και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής του.

 

H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

Στην UNICARE HELLAS νοιαζόμαστε για εσάς τουςπελάτες μας και για εσάς προσπαθούμε πάντοτε να γινόμαστε καλύτεροι. Τόσο με το να εξελίσσουμε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μας, όσο και με το να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας με νέα πρωτοποριακά προϊόντα, ώστε να παραμένουμε πιστοί στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Από την πιο μικρή, μέχρι την πιο μεγάλη.

 

Οι απαιτήσεις του κάθε πελάτη είναι μοναδικές και συγκεκριμένες και εμείς στην UNICARE HELLAS τις αντιμετωπίζουμε πάντοτε με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν όμως ορισμένες προδιαγραφές εξίσου σημαντικές για όλες τις επιχειρήσεις και την σωστή τους λειτουργία. Η UNICARE HELLAS σφραγίζει τις συνεργασίες της με την διασφάλιση τους:

 

Ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων

Λειτουργικές λύσεις για ασφαλείς, καθαρές εγκαταστάσεις

Υψηλά πρότυπα υγιεινής ΗΑCCP

Αξιοπιστία στη διανομή και εξυπηρέτηση

Τεχνική υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό

Συσκευές εύχρηστες και με μικρές ανάγκες συντήρησης

Εύκολες μέθοδοι εκπαίδευσης στην χρήση των προϊόντων

Σεβασμός στο περιβάλλον με την χρήση μικρότερων δοχείων και πιο συμπυκνωμένων, οικολογικά φιλικών προϊόντων

 

 

Σαν αποτέλεσμα της συνεργασίας με την UNICARE HELALS , οι πελάτες μας επιτυγχάνουν:

 

Διασφάλιση της επιχείρησης σας απέναντι στους ελεγκτικούς φορείς

Καθαρούς και υγειονομικά ασφαλείς χώρους

Μεγιστοποίηση της απόδοσης της επιχείρησης τους

Μείωση του κόστους χρήσης

Μείωση του χρόνου διαχείρισης χημικών

Μείωση του χώρου αποθήκευσης χημικών